سلام
دوستان ...

یادتونه گفتم اول هفته آبگوشت درست کنین و روز دوم با گوشت کوبیده اش ........( رولت و پیتزا !! ) و روز سوم شامی گوشت کوبیده و روز چهارم گوشت کوبیده با سبزی و تخم مرغ یعنی کوکو و روز پنجم آب بهش ببندین و بشه " آش " ....... و روز ششم .......!!!!! .........

حالا این از روز دومش .........!!!!
مژده ......
مژده ............ مژ ده
به اهالی محله " آشپزآنلاین " !!!!!! به زودی رولت دیزی و گوشت کوبیده ....با نان سنگک و لواش فرد اعلاء .........
و نیز .......
پیتزا دیزی مخصوص
پیتزا لقمه دیزی مخصوص
پیتزا گوشت کوبیده مخلوط ....................
در تمامی " پیزاریا زنجیره ای آشپز آنلاین " !!!!!!!
مقدم همه بزرگسالان و خردسالان گرامی باد ...........
..... دوستان ...! به نظر شما توی کتابچه ثبت " ابتکارات گینش " بگم هر دو غذای " من در آوردی " رو توی یک صفحه ثبت کنن یا جداگانه ؟؟؟؟؟؟ !!!!
طرز تهیه
رولت گوشت کوبیده یا
رولت دیزی :
------------------------------------------------
* مامانای نازنین و مهربون به بچه هاتون به جای کالباس و سوسیس از این پیتزا و رولت بدین .
مواد گوشت کوبیده ابگوشت را وسط نان پهن کنید و فلفل دلمه قرمز و سبز و پیاز و سبزی خرد شده ( هرچی که دوست دارین ) اضافه کنین و رول کنین .... ( حتی میتونین از پنیر هم برای داخل رولت استفاده کنین ....)
داخل نان لواش یا سنگک ....البته شهره جون .......لای
نون بربری نمیدونم چطوری میشه پیچید ؟؟!!!!!
و کمی بذارین بمونه و نان نرم بشه و حلقه باز نشه ...اگه باز شد می تونین با یک خلال اونو وصل کنین .....
سپس حلقه حلقه برش بزنین :
و در بشقاب با تزیین مطابق سلیقه تون سرو کنین :
نیمرخ و ...... تمام رخ !!!!
رولت با لواش - میتونین از خلال استفاده کنین که باز نشه .....( البته نان باید نرم باشه ...نان لواش من کمی هواخورده بود و خوب لوله نشد ...و از خلال هم استفاده نکردم )
طرز تهیه
پیتزا گوشت کوبیده .. .پیتزا دیزی !!! -------------------------------------------
برش پنیر و فلفل و پیاز و آویشن و پودر سیر و گوجه فرنگی و .....هرچی دوست دارین ....... بذارین روی همون رولت ها ............
ضمنا اگه از خوردن گوشت گوسفند منع شدین یا معذوریت دارین میتونین از مرغ استفاده کنین . ..........و اونوقت اسمش رو بذارین رولت دیزی مرغ !! یا پیتزا لقمه ای دیزی مرغ !!! ..... انشاالله تا مدتی نه چندان دور ..... بتونیم در " منوغذایی رستوران زنجیره ای آشپزآنلاین " این رولت و پیتزا لقمه ای رو با گوشت شترمرغ و بوقلمون ارائه کنیم ...!!!!!!!!!!!!

شارونا جان
عزیزم به خاله جان سلام برسون و بگو : بی صبرانه مشتاق نامگذاری این رولت و پیتزا " من در آوردی " هستیم !!!! .............´ رولینوف ´ و ´ دیزینو ´ چطورن ؟؟!!!!
(

پیوست : پیرو اون غذاهای روسی و ایتالیایی " وروروف " و " ورورینو " !!!!

)
نوش جان !!
.gif)
با اجازه ... چون عکسها باز نمیشن ... به سفره خونه مراجعه کنین ..