| نويسنده |
پيغام |
|
بانوگل
|
موضوع پست: بیف استروگانف ارسال شده در: يکشنبه Jul 01, 2007 10:33 am |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jan 10, 2007 2:32 pm پست ها : 170
|
|
بیف استروگانف
مواد لازم
فیله گوساله 700 گرم – قارچ 300 گرم – خیار ترشی 100 گرم – پیاز متوسط 2 یا 3 عدد – خامه ترش 75 گرم – خامه 100 گرم – کره 50 گرم – رب گوجه مقداری – نمک و فلفل به مقدار لازم – روغن مایع به مقدار لازم
چگونگی تهیه
پیاز ها را به شکل مکعب های ریز خرد کنید .خیار ترشی را به شکل برونواز خرد کنید . قارچها را تمیز کنید و به ورق های نازک ببرید . گوشت را به شکل نوار های باریک ببرید. نیمی از پیاز ها را با کره تفت دهید بدون آنکه تیره شوند . قارچها را اضافه کنید و تفت دهید . حرارت را کم کنید و خامه ترش و خامه شیر ین را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید . در یک ماهی تابه دیگر روغن را داغ کنید و گوشت ها را در آن با حرارت زیاد سرخ کنید . پس از دو دقیقه نیمه دیگر پیازها را اضا فه کنید و بگذارید که خوراک حدود 2 دقیقه استراحت کند . بهترین همراه برای بیف استروگانف سیب زمینی سرخ کرده است . سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید . دقت کنید که کمی سفت باشد. روز بعد آنرا پوست کنده و بصورت برشهای باریک با کره و روغن سرخ کنید . در خاتمه رزماری یا جعفری تازه به آن اضافه کنید .
|
|
 |
|
 |
|
eli
|
موضوع پست: ارسال شده در: يکشنبه Aug 26, 2007 3:07 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 26, 2007 3:05 pm پست ها : 338 محل سکونت: تهران
|
|
به نظر من خيار تشي لزم نيست
|
|
 |
|
 |
|
راحله
|
موضوع پست: بيف استراگانف؟ ارسال شده در: يکشنبه Aug 26, 2007 5:05 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Aug 20, 2007 5:45 pm پست ها : 11
|
|
بانو گل عزيز سلام
عزيزم در ارتباط با دستوري كه نوشتي يك مقدار خيلي برام عجيب بود. من سالهاست كه اين غذا رو دارم مي بينم اما هيچ وقت دستور شما رو تجربه نكرده بودم. فكر مي كنم دستور اصلي اين جوريه كه برات مي فرستم:
گوشت گوساله 1 كيلو
قارچ نيم كيلو
پياز نيم كيلو
سيب زميني نيم كيلو
خامه شيرين
آب
ادويه
مواد لازم جهت سس :
آرد 4 قاشق غذا خوري
شير 1 ليوان
كره 100 گرم
طرز تهيه:
پيازها رو خلالي خرد كرده و در روغن سرخ مي كنيم تا طلايي شود. سپس كمي زردچوبه مي زنيم و تفت مي دهيم. قارچ خرد شده را اضافه كرده و تفت مي دهيم. گوشت ها را به صورت نوارهاي باريك بريده و به مواد اضافه مي نماييم و اجازه مي دهيم كه سرخ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. سپس 1 ليوان آب اضافه كرده و شعله را كم كرده و اجازه مي دهيم آرام پخته شود. تقريباْ بعد از 1 ساعت مجدد 1 ليوان آب اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا گوشت كاملاْ پخته شود.
براي تهيه سس ابتدا كره را آب كرده و آرد را اضافه مي نماييم و اجازه مي دهيم طلايي رنگ شود. سپس 1 ليوان شير به آن اضافه كرده و هم مي زنيم تا مايع نسبتاْ غليظي شود. سپس سس را به مواد اضافه كرده و مي گذاريم تا نيم ساعت بجوشد. هنگام سرو غذا روي آن را با خامه و سيب زميني سرخ كرده تزيين مي كنيم.
اميدوارم اين روش رو حتماْ امتحان كني!
|
|
 |
|
 |
|
بانوگل
|
موضوع پست: بيف .. ارسال شده در: شنبه Sep 01, 2007 3:12 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jan 10, 2007 2:32 pm پست ها : 170
|
|
سلام راستش من خودم بيشتر اين شكلي درست ميكنم
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کردهروغن یا کره
پیاز متوسط
آرد=
خامه
سیب زمینی
نمک و فلفل زردچوبه +ادویه کاری
طرز تهیه:
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم.سپس به اندازه نصف قاشفق تا یک قاشق به آنن ادویه کاری اضافه میکنیم.بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود.روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می شود،گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملا خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم.گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.
دستورشو از آشپز آنلاينخودمون كپي كردم :) ..با اندكي تغييرات...
من خودم گوشت را موقع خرد کردن به صورت رشته های باریک و در خلاف جهت رشته های گوشت خرد میکنم. واااای خیلی خوشمزه اس..توصیه میکنم حتما از ادویه کاری استفاده کنید.
|
|
 |
|
 |
|
رویا*
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 10:42 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 09, 2009 6:40 am پست ها : 737 محل سکونت: http://liliangol.blogfa.com
|
|
 |
|
 |
|
lili766715
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 10:59 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Dec 01, 2009 8:22 am پست ها : 125 محل سکونت: شيراز
|
|
خانمها من مشابه اين غذا را درست می کنم که خيلی خوشمزه می شه چيکن استراگانوف با اين تفاوت که به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده می کنم و پودر سير زياد هم می زنم به جای خامه هم 3/2 ماست پر چرب + 3/1 خامه که اگر رژيم داريد همه اش را هم ماست بزنيد بد نمی شه واقعا عالی و خوشمزه است حتما امتحان کنيد
|
|
 |
|
 |
|
lili766715
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 11:00 am |
|
|
|
روبا جان اگر سيب زمينی را رنده کنی و چند بار با آب بشوری خيلی بهتر می شه
|
|
 |
|
 |
|
رویا*
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 1:27 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 09, 2009 6:40 am پست ها : 737 محل سکونت: http://liliangol.blogfa.com
|
|
دوست خوبم ...چیکن استراگانف هم خیلی خوشمزه می شه .از یاد آوری آن ممنونم . راستی منظورتون اینه که به جای ارد سیب زمینی رنده شده به آن اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟
_________________ به مطبخ رویا خوش آمدید...جدیدترین غذا : خورش قورمه سبزی ...نماد خورشهای ایرانیتازه ترین دسر : چیز کیک بدون پنیر (تقریبا رژیمی )http://liliangol.blogfa.com/
|
|
 |
|
 |
|
lili766715
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 2:24 pm |
|
|
|
من ننوشتم به جای آرد........... منظورم اين است که به جای خرد کردن سيب زمينی می توانی آنها را رنده کنی تا خيلی نازک تر باشد
|
|
 |
|
 |
|
vwvabc
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 3:46 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jun 24, 2009 7:13 pm پست ها : 147
|
lili766715 نوشته است: خانمها من مشابه اين غذا را درست می کنم که خيلی خوشمزه می شه چيکن استراگانوف با اين تفاوت که به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده می کنم و پودر سير زياد هم می زنم به جای خامه هم 3/2 ماست پر چرب + 3/1 خامه که اگر رژيم داريد همه اش را هم ماست بزنيد بد نمی شه واقعا عالی و خوشمزه است حتما امتحان کنيد دوست جونم سلام ميشه طرز تهيه چيكن استروگانف را توضيح دهي؟ يعني شما سس سفيد درست نمي كني و به جاش از خامه+ماست پرچرب استفاده مي كنيد؟ و آرد رو هنگام طبخ مرغ اضافه مي كني؟و يا اينكه علاوه برسس سفيد از خامه هم استفاده مي كني؟ بعضي ها در اين سايت نوشته اند كه از فلفل سبز هم استفاده مي كنند شما چي؟  خلاصه درست كردنش را توضيح بده لطفا 
|
|
 |
|
 |
|
آیدا 2
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 4:00 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 23, 2009 12:43 am پست ها : 1264 محل سکونت: تبریز
|
|
سلام بچه ها من این غذا رو با دل مرغ درست می کنم و توی سس مایونز مقدار خیلی کمی هم ماست چکیده می زنم فوق العاده می شه.
|
|
 |
|
 |
|
vwvabc
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 4:35 pm |
|
|
آیدا 2 نوشته است: سلام بچه ها من این غذا رو با دل مرغ درست می کنم و توی سس مایونز مقدار خیلی کمی هم ماست چکیده می زنم فوق العاده می شه. دوست جون شما به جاي سس سفيد از مايونز استفاده مي كني و چه موقع مايونز رو اضافه مي كني؟ فكر مي كردم فقط از سس سفيد و خامه توي چيكن يا بيف استروگانف استفاده مي كنند.مايونز رو نمي دونستم 
|
|
 |
|
 |
|
رویا*
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: دوشنبه Dec 28, 2009 7:24 pm |
|
|
_________________ به مطبخ رویا خوش آمدید...جدیدترین غذا : خورش قورمه سبزی ...نماد خورشهای ایرانیتازه ترین دسر : چیز کیک بدون پنیر (تقریبا رژیمی )http://liliangol.blogfa.com/
|
|
 |
|
 |
|
آیدا 2
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: سه شنبه Dec 29, 2009 1:03 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 23, 2009 12:43 am پست ها : 1264 محل سکونت: تبریز
|
vwvabc نوشته است: آیدا 2 نوشته است: سلام بچه ها من این غذا رو با دل مرغ درست می کنم و توی سس مایونز مقدار خیلی کمی هم ماست چکیده می زنم فوق العاده می شه. دوست جون شما به جاي سس سفيد از مايونز استفاده مي كني و چه موقع مايونز رو اضافه مي كني؟ فكر مي كردم فقط از سس سفيد و خامه توي چيكن يا بيف استروگانف استفاده مي كنند.مايونز رو نمي دونستم  عزیزم من بعد این که دل های تمییز شده مرغ رو پختم باچاقو به شکل خلالی خرد می کنم بعد به پیاز تفت داده شده اضافه می کنم و خیلی کم تفت می دم بعد که کمی خنک شد آب سیر رنده شده بهش اضافه می کنم و در آخر سس مایونز ، نمک و حدود 1 تا دو قاشق ماست چکیده بهش می زنم و روی بیف رو با چیپس خلال می پوشونم عالی میشه . توصیه می کنم یه بار امتحان کنی از بیف گوشت خوشمزه تر میشه.
|
|
 |
|
 |
|
vwvabc
|
موضوع پست: Re: بیف استروگانف ارسال شده در: سه شنبه Dec 29, 2009 1:34 pm |
|
|
آیدا 2 نوشته است: vwvabc نوشته است: آیدا 2 نوشته است: سلام بچه ها من این غذا رو با دل مرغ درست می کنم و توی سس مایونز مقدار خیلی کمی هم ماست چکیده می زنم فوق العاده می شه. دوست جون شما به جاي سس سفيد از مايونز استفاده مي كني و چه موقع مايونز رو اضافه مي كني؟ فكر مي كردم فقط از سس سفيد و خامه توي چيكن يا بيف استروگانف استفاده مي كنند.مايونز رو نمي دونستم  عزیزم من بعد این که دل های تمییز شده مرغ رو پختم باچاقو به شکل خلالی خرد می کنم بعد به پیاز تفت داده شده اضافه می کنم و خیلی کم تفت می دم بعد که کمی خنک شد آب سیر رنده شده بهش اضافه می کنم و در آخر سس مایونز ، نمک و حدود 1 تا دو قاشق ماست چکیده بهش می زنم و روی بیف رو با چیپس خلال می پوشونم عالی میشه . توصیه می کنم یه بار امتحان کنی از بیف گوشت خوشمزه تر میشه. دوست جون مرسي كه طرز تهيه اين غذا را نوشتي.حتما اين دفعه اين مدلي درست مي كنم.دست گلت درد نكنه. .gif)
|
|
 |
|
 |
|